La Festa Infantil de Cerdanyola dóna el tret de sortida a l'estiu

Les famílies han gaudit de l'espectacle de la companyia 'La Tresca i la Verdesca'

Tot i la forta calor de la tarda del diumenge 25 de juny, les famílies cerdanyolenques s'han ajuntat al Parc Xarau per a celebrar la primera Festa Infantil que dóna la benvinguda a l'estiu. La festa ha estat animada per la companyia 'La Tresca i la Verdesca', que han fet ballar a petits i grans amb l'espectacle musical d’animació Zum.

Festa Infantil a Cerdanyola. FOTO: Guillem Barrera

Festa Infantil a Cerdanyola. FOTO: Guillem Barrera

 

Aquesta festa ha agafat el relleu de la Festa de l'Aigua que es va fer l'any passat al Parc del Turonet i que enguany a causa de la sequera no s'ha pogut fer, tot i que la regidora d'Infància i Joventut, Andrea Borrego, ha assegurat que "durant l'estiu intentarem obrir el Parc d'Aigua en la mesura del que poguem". 

Festa Infantil a Cerdanyola. FOTO: Guillem Barrera

Festa Infantil a Cerdanyola. FOTO: Guillem Barrera

 

La regidora també ha comentat que "hem escollit aquesta companyia perquè creiem que aquest grup encaixa molt bé amb el tipus de públic que tenim a Cerdanyola i fan un espectacle amb una temàtica molt estiuenca", i ha afegit que "ve un estiu carregat pels nens i nenes de la ciutat i esperem que aquesta festa tingui una bona acceptació i vagi a més".

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.