S'inicia la renovació de l’enllumenat d’una part de Bellaterra

El cost total de l'actuació és de 555.008,62 € i està previst que els treballs finalitzin d'aquí a 4 mesos

El projecte de renovació de l’enllumenat de Bellaterra ha estat reactivat, després de la primera intervenció que va ser al Turó de Sant Pau l’estiu de l’any 2021. Així, aquesta setmana s’ha començat la implementació del nou enllumenat als següents carrers, dividit en tres blocs:

  • Talismà, Tatuatge, Til·ler, Talió, Talent, Tosca, Tamborí, Tulipa, Topazi, Canigó, Sant Llorenç, una part del Camí Antic de Sant Cugat i Plaça del Pi.
  • Camí de la Font de la Bonaigua, una part Av. Bartomeu, Lluís de Ábalo, Lluís Millet, Ramon Llull, Santiago Rusiñol, Joan Fàbregues, Santa Creu, Balmes, Casimir Clots, Plaça Joan Maragall, Miquel Servet, Josep Maria Marcet, Espronceda, Cisneros i Montseny.
  • Part de l’Avinguda de Bertomeu.
Plànol de la renovació de l'enllumenat a Bellaterra. FOTO: EMD Bellaterra

Plànol de la renovació de l'enllumenat a Bellaterra. FOTO: EMD Bellaterra

 

La renovació comporta un canvi complet de lluminàries que passaran a ser de LEDS, per tant de menor consum, i aportaran una major intensitat lumínica. En alguns casos, es procedirà a canviar tot el fanal i, en la majoria de casos, es canviarà la lluminària. També es posarà algun fanal nou en les zones fosques. El cost total de la contactació és de 555.008,62 € i està previst que els treballs finalitzin d'aquí a 4 mesos.

L’enllumenat és una competència de l’Ajuntament de Cerdanyola i, per tant, el cost de la inversió surt directament del seu pressupost. Per tant, l'EMD de Bellaterra indica que estan "pendents de què l’Ajuntament concreti la nova licitació per executar la renovació de l’enllumenat de la resta de carrers de Bellaterra". 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.