Ja hi ha dates per la preinscripció escolar pel curs 2024-25

El Departament d’Educació de la Generalitat ha donat a conèixer el calendari provisional per al procés de preinscripció per a infantil, primària i secundària

Abans de la publicació de la resolució que regularà el procés de preinscripció pel curs 2024-2025, el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya ha publicat una previsió de les dates de presentació de sol·licituds de preinscripció dels diversos ensenyaments.

Així, el calendari previst per a la presentació de les sol·licituds a l’Educació Infantil (3-6 anys) i l'Educació Primària està previst que sigui del 6 al 20 de març; i a l'Educació Secundària Obligatòria del 8 al 20 de març. La matrícula dels ensenyaments d’Educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria serà del 18 al 26 de juny.

A Cerdanyola, les famílies amb infants nascuts al 2021 i 2012 rebran una carta personalitzada amb informació als seus domicilis. En aquesta carta s’informa que està previst dur a terme una reunió informativa adreçada a les famílies amb infants que el curs vinent començaran la segona etapa d’educació infantil. 

La reunió se celebrarà el dia 21 de febrer a les 18h a la Sala Enric Granados de la Biblioteca Central de Cerdanyola i es facilitaran algunes orientacions per a la presa de decisions en la tria del centre de preferència i també informació pràctica de tot el procés de preinscripció i matrícula per a l’accés a l’escola.

 

Jornades de portes obertes

Unes setmanes abans de l’inici de la preinscripció, les escoles i instituts de la ciutat oferiran jornades de portes obertes amb l’objectiu d’informar les famílies perquè puguin conèixer els diversos centres, els seus projectes educatius, els seus equips professionals, les seves instal·lacions, etc. L'Ajuntament de Cerdanyola ha elaborat un mapa de la ciutat per a poder consultar els centres educatius segons el domicili i la zona escolar corresponent.

A més a més, per tal que pogueu consultar la informació essencial de cada centre, a continuació trobareu un llistat de les respectives webs i números de telèfon per facilitar l’accés als diversos centres:

 

Escoles bressol municipals

Escola Bressol Municipal Cordelles

Escola Bressol Municipal Montflorit

Escola Bressol Municipal Turonet

 

Llars d'infants privades

Llar d'infants Disney

Llar d'infants La Llar d'en Pitus

Llar d'infants Ninot

Llar d'infants Nins

Llar d'infants Patufet

 

Escoles públiques

Escola Bellaterra

Escola Carles Buïgas 

Escola Collserola

Escola Municipal La Sínia 

Escola les Fontetes 

Escola Saltells      

Escola Sant Martí 

Escola Serraparera

Escola Turó de Guiera  

Escola Xarau   

 

Centres concertats i privats

Escaladei

FEDAC-Cerdanyola

Montserrat

Ramon Fuster

Waldorf-Steiner El til·ler

 

Instituts públics

Institut Banús

Institut Forat del Vent

Institut Gorgs

Institut Jaume Mimó

Institut Pere Calders

 

Centres d'educació especial

CEE Jeroni de Moragas

CEE CFT Flor de Maig

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.