MAPA: Així serà el recorregut dels Tres Tombs 2024

Començarà a les 12 h des del Parc Tecnològic i acabarà amb la benedicció dels animals davant l'Ajuntament

Durant tot el cap de setmana del 13 i 14 de gener, els Arriers i Arrieres de Cerdanyola han organitzat activitats relacionades amb la festa de Sant Antoni Abat. L'acte central, però, tindrà lloc el diumenge amb la passada de carruatges i cavalls. 

A partir de les 9 h, es durà a terme la concentració de cavalleries, carros i carruatges al carrer dels Artesans del Parc Tecnològic des d'on tindrà lloc, a les 12 h, l'inici de la passada de Sant Antoni Abat.

El seu recorregut serà: carrer Boters, carrer Sant Ramon, carrer Anselm Clavé, carrer Mare de Déu del Pilar, plaça Sant Ramon, carrer Sant Casimir, carrer Francolí, carrer Felicià Xarau, passeig Cordelles, carrer Lluís Companys, avinguda Sant Iscle, avinguda Primavera, avinguda Sant Iscle, carrer Lluís Companys, carrer Sant Martí i carrer Sant Ramon. El lloc de benedicció dels animals serà al carrer de Lluís Companys, davant l'Ajuntament.

Mapa del recorregut dels Tres Tombs 2024. FOTO: Arriers i Arrieres de Cerdanyola

Mapa del recorregut dels Tres Tombs 2024. FOTO: Arriers i Arrieres de Cerdanyola

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.