Matí de retencions a l'AP-7 per un accident de camions

Al voltant de les 14 h, ja s'han pogut retirar tots els camions, tot i que encara hi ha retencions fins a Parets del Vallès

Aquest dijous 22 de febrer l'AP-7, a les immediacions de Cerdanyola del Vallès, ha viscut diverses retencions, degut a un encalç entre 4 camions a l'alçada de Barberà del Vallès en sentit Tarragona. Aquest accident ha tallat dos carrils i ha provocat retencions de gairebé 6 km. També s'han vist afectades: l'AP-7 i la B-30 al mateix punt del sinistre però en sentit Girona (4 km en ambdues).  

 

 

Al voltant de les 14 h, el Servei Català de Trànsit ha informat que els operaris ja han pogut retirar tots els camions accidentats aquest matí a l'AP-7 en sentit sud, tot i que encara hi ha retencions fins a Parets del Vallès

D'altra banda, un turisme i un camió també han xocat a l'AP-7 a Sant Cugat del Vallès en sentit Girona on hi ha un carril tallat i uns 3 km de retencions. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.