Alerta per onada de calor pels pròxims dies

Protecció Civil demana precaució i seny per encarar un episodi de calor extrem que durarà fins diumenge

Protecció Civil ha activat l'alerta per una onada de calor intensa, segons les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya. Es tracta d'un episodi que s'iniciarà amb temperatures extremes aquest dimecres 11 d'agost i s'allargarà fins diumenge.

Malgrat que les comarques més afectades seran les de Ponent i Catalunya Central a les hores centrals del dia, l'organisme demana precaució per a tota Catalunya. Especialment, destaca que a causa de la baixa humitat i les altes temperatures, juntament amb les baixes precipitacions, augmenten encara més el risc de grans incendis forestals

En aquest sentit, Protecció Civil demana mantenir especial atenció a les mesures individuals per mantenir-se fresc i evitar cops de calor, ja que es pot arribar a superar els 40 graus. Així, recomana beure molta aigua, evitar exposar-se les hores de més sol i estar en llocs climatitzats quan faci més calor.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.