Alerta per possibilitat de nevades a Cerdanyola

Els termòmetres han baixat dels tres graus negatius a Cerdanyola

Podria nevar a Cerdanyola del Vallès aquest dimarts. És l'advertència del Servei Meteorològic de Catalunya, que anuncia possibilitat de nevades al prelitoral amb una cota mínima d'entre 200 i 400 metres. De fet, ha activat un avís de perill per neu durant tot el dimarts, amb un nivell d'1 sobre 6. Tot i això s'espera una precipitació minsa. 

Unes precipitacions que arriben en plena onada de fred, amb els termòmetres marcant mínimes per sota dels zero graus. Una de les estacions meteorològiques més pròximes a Cerdanyola és la del CAR Sant Cugat. Allà s'ha registrat una mínima de -3,1 aquest dilluns i de menys de quatre graus sota zero el diumenge. De fet, el Meteocat ha activat també l'avís de perill per fred per aquest dimarts a Cerdanyola, amb un nivell de risc de 4 sobre 6 durant la matinada.

La previsió indica que aquesta onada de fred hauria de començar a afluixar a partir de dimecres. Tot i que les temperatutes màximes pujaran lleugerament, les mínimes continuaran semblants o només lleugerament més altes, encara per sota de l'habitual en aquestes dates. 

Predicció del Meteocat a partir de dijous.

Predicció del Meteocat a partir de dijous.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.