Mor un cerdanyolenc en ser atrapat per una allau a la zona de Queralbs

La víctima formava part del Centre d'Esports de Muntanya (CEM) de Cerdanyola, del qual n'era el tresorer

Joan González, veí de Cerdanyola, de 28 anys, ha mort en ser atrapat per una allau a la zona de Queralbs. Els Bombers de la Generalitat van rebre l'avís aquest diumenge a les 12.55 h per part d’un grup de persones que feia la ruta de Núria a Coma de Vaca pel camí dels Enginyers. Aquests van localitzar la víctima a la neu d'una canal.

Els efectius del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) dels Bombers de la Generalitat i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) van accedir amb helicopter a la zona i van traslladar a la víctima -que presentava hipotèrmia severa- a l’hospital de Bellvitge, en estat crític. 

El Centre d'Esports de Muntanya (CEM) de Cerdanyola ha fet un comunicat a les seves xarxes socials, lamentant la pèrdua del que era el tresorer de l'entitat. A hores d'ara, es desconeix quan serà la vetlla.

 

 

Per descartar altres possibles atrapats a la neu, Bombers de la Generalitat van helitransportat a la zona de l’allau dos binomis del Grup Caní de Recerca (GRCR), que van fer tasques de venteig i van estar negatives.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.