Els Mossos de Cerdanyola recuperen mercaderia sostreta d'un valor de 480.000€ a una nau de Montcada

L'operatiu policial s'ha fet conjuntament amb la Unitat de Seguretat Ciutadana de Montcada i Reixac i ha permès detenir una persona

Agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Cerdanyola del Vallès i la de Montcada i Reixac han detingut una persona presumptament relacionada amb la sostracció de material provinent de camions en ruta i d'altres.

La detenció es va produir després que els agents percebéssin l'actitud sospitosa d'una persona que conduïa un vehicle al barri de Can Sant Joan (Bifurcació) a Montcada i Reixac. Durant el seguiment, el conductor va interposar el vehicle de manera que impedia l'accés dels agents a un dels carrers. Davant d'aquest fet, els agents el van aturar per identificar-lo. Durant la intervenció, aquesta persona va alertar altres persones que eren a l'interior d'una nau i que van sortir corrents de la zona.

A l'interior de la nau es van trobar productes de cosmètica, càpsules de cafè i altres objectes que s'han identificat com a material sostret en ruta, provinents de robatoris a camions en àrees de servei i d'altres robatoris encara per determinar.

Una vegada comptat i valorat orientativament, el valor dels objectes recuperats arriba a uns 480.000 euros. El material presumptament sostret resta en dipòsit judicial.

La persona identificada a l'interior del vehicle ha quedat detinguda per la seva presumpta participació en un delicte de receptació i la Unitat d'Investigació de l'Àrea Bàsica Policial de Cerdanyola del Vallès continua les gestions per tal d'esbrinar la identitat de les altres persones implicades i detenir-les, si escau.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.