Els Mossos denucnien a cinc persones pel robatori d'un moneder a una dona gran a Cerdanyola

Els fets es van produir el 21 de febrer a prop de l'estació de Renfe i un dels autors del furt va quedar detingut

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d'Esquadra del Grup de Delinqüència Urbana de la comissaria de Cerdanyola del Vallès han denunciat penalment cinc persones, amb edats compreses entre els 22 i 45 anys, com a presumptes autores d'un furt.

Segons han informat els Mosssos d'Esquadra, el dia 21 de febrer, cap a les 16:15 h aproximadament, els agents van veure un grup de cinc persones a les immediacions de l'estació de tren de Cerdanyola del Vallès que controlaven l'entorn amb una actitud sospitosa, motiu pel qual van decidir seguir-los discretament.

Al cap de poca estona, aquestes cinc persones es van col·locar estratègicament al costat d'una dona d'edat avançada que sortia de l'estació de tren. Van intentar obrir-li la motxilla que portava a l'esquena però no ho van aconseguir ja que la dona va entrar en una botiga, tot i que en cap moment va adonar-se del que li volien fer.

Instants després, quan la dona va sortir de la botiga, van tornar a intentar obrir-li la motxilla. En aquesta ocasió sí que ho van aconseguir i li van sostreure el moneder.

Moment en què la persona fica la mà a l’interior de la bossa de mà de la víctima. FOTO: Mossos d'Esquadra

Moment en què la persona fica la mà a l’interior de la bossa de mà de la víctima. FOTO: Mossos d'EsquadraEls agents van poder aturar els cinc homes i denunciar-los penalment com a presumptes autors del furt. Un d'ells va quedar detingut ja que tenia vigent una ordre de detenció. Al moneder hi havia 90 euros que van poder ser retornats a la víctima.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.