Les nits de juliol tornaran a omplir-se d'activitats per al jovent cerdanyolenc

El programa d'activitats Nits d’Estiu Jove es farà entre el 3 i el 26 de juliol

El Casal de Joves Altimira de Cerdanyola ha preparat un programa ampli adreçat al jovent d'entre 17 i 29 anys i amb activitats del 3 al 26 de juliol.

Els dimecres se celebraran showcokings, els dijous estaran reservats als tasts i els divendres serà el moment de gaudir de propostes culturals.

El Fantosfreak no pot faltar

La setmana del 15 de juliol es reservarà al Fantosfreak Festival Internacional de Curtmetratges Fantàstics i Freaks, que aquest any celebrarà la seva 25a edició.

Per a poder parcipar a les activitats, cal inscripció prèvia. Tot i que són gratuïtes, per inscriure's en algunes caldrà pagar una fiança de 5€ els quals es retornaran en el moment de validar l'entrada.

A més, enguany cada persona podrà apuntar-se a una única sessió de showcoking i tast per així donar l'oportunitat de provar aquestes activitats al màxim nombre de joves. L’organització també ha reservat algunes entrades per a persones de més de 29 anys.

L'aforament a totes les activitats és limitat i a les propostes amb presència d'alcohol caldrà ser major d'edat.

Enguany, les demostracions de cuina i els tasts es duran a terme al pati del Museu d'Art de Cerdanyola i per primera vegada comptaran amb la total implicació de restaurants i establiments locals, que seran els que dirigiran les sessions.

Los Abetos dirigirà la showcoking del 3 de juliol amb una proposta de receptes fresques d'estiu.

El 10 de juliol serà el torn del Shapó amb la seva cuina d'autor i Pasticelíac oferirà receptes de pastisseria 0% gluten el 24 de juliol.

En el cas dels tasts, el primer serà de cerveses artesanes i el dirigirà Coven el 4 de juliol.

El segon tast serà d'art i vi a càrrec de Tempo di Vino l'11 de juliol; aquest està pensat per fer-se en parelles, es farà un retrat mentre es degusta la proposta de vins. I Hoom farà l'últim tast que serà de cocteleria creativa el 25 de juliol.

Concurs de curtmetratges fets en 24h

D'altra banda, les propostes dels divendres tornaran a ser igual de refrescants i divertides amb el FantosSplah (projecció de curtmetratges) i el Curts Express amb la projecció delc curts participants al concurs de curtmetratges realitzats en 24 hores el 12 de juliol. El concurs se celebrarà entre el 5 i 6 de juliol. Totes dues activitats seran a la piscina del Turonet. En el cas del Fresh Karaoke + Dj session es farà el 5 de setembre.

A més, les Nits d'Estiu Jove tornaran a tancar amb un espectacle d'Improshow, que en aquesta ocasió tindrà música en directe amb cançons improvisades acompanyades d'un teclat i es farà a la plaça Abat Oliba el 26 de juliol.

 El grup Improshow tancarà la Nit d'estiu jove. FOTO: Cedida

El grup Improshow tancarà les Nit d'estiu jove. FOTO: Cedida

El programa de les Nits d'Estiu Jove també inclourà el Summer Fest, iniciativa del grup Propera Parada i que se celebrarà el dissabte 6 de juliol a partir de les 19 h al parc Xarau.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.