Oberta la convocatòria d'ajuts al pagament del lloguer per a persones entre 36 i 64 anys

La sol·licitud es pot tramitar telemàticament a través del web del Generalitat o presencialment a l'Oficina Local d'Habitatge de Cerdanyola

Des d'aquest dilluns 15 d'abril i fins al 10 de maig a les 14 h ja es poden demanar els ajuts al pagament del lloguer del Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana (MITMA). Aquests ajuts estan adreçats a persones que tinguin de 36 a 64 anys a data 26/02/2024 que, en el moment de la sol·licitud, siguin titulars d'un contracte de lloguer d’habitatge o habitació que constitueixi el seu domicili habitual i permanent a Catalunya.

El període per sol·licitar l'ajut anirà des d'avui, 15 d’abril, fins al 10 de maig (14 h), i els requisits principals per poder accedir a aquest ajut són els següents:

  • Tenir un contracte de lloguer d’habitatge o habitació en vigor.
  • L'import del lloguer no pot superar els 900 €. En el cas de les habitacions aquest import és de 450 €.
  • Estar empadronat o empadronada a l’habitatge arrendat en el moment de sol·licitar la subvenció.
  • El pagament dels rebuts, s'ha de realitzar mitjançant transferència bancària, ingrés a compte, domiciliació bancària, Bizum o mitjançant un administrador de finques.
  • Els ingressos anuals corresponents a l’exercici de la Renda 2022 no poden superar els 24.301,57 €.

 

La sol·licitud es pot tramitar telemàticament a través del web del Generalitat o presencialment a l'Oficina Local d'Habitatge de Cerdanyola. Es pot descarregar la sol·licitud i la documentació requerida al web de l'Oficina Local d'Habitatge. Per a tràmits presencials, l'Oficina Local d’Habitatge atén de dilluns a divendres de 9 a 14 h sense cita prèvia.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.