Obertes les inscripcions als Casals d'Estiu Municipals

El període d'inscripció està obert fins el 2 de juny i es pot fer telemàticament o de manera presencial

L’Ajuntament ofereix, com cada any, els Casals d'Estiu Municipals per als infants de la ciutat. El període d'inscripció va començar aquest dilluns 13 de maig i estarà obert fins al 2 de juny. La inscripció es pot fer omplint el formulari en la pàgina web https://cerdanyola.estiu.fundesplai.org o presencialment a l'Espai Infantil demenant cita al telèfon 673 62 45 30 de dilluns a divendres de 10 a 13:30 h i de 16 a 19 h.

Els Casals d’Estiu Municipals estan adreçats a infants que estan cursant d'I3 a 6è, es farà a les escoles Xarau i Carles Buïgas i oferiran cinc torns setmanals entre el 25 de juny i el 26 de juliol. Els horaris són: torn de matí (8:30 a 13:30h) i de tot el dia (8:30 a 16:30h) que inclou menjador i activitat de tarda.

 

Preus

Els preus es segueixen mantenint d’anys anteriors i seran de 55 euros/setmana el torn de matí, 75 euros/setmana el torn de tot el dia (menjador inclòs) i 65 euros/setmana l’opció mixta (tres dies matí i dos dies ‘tot el dia’). Hi haurà descomptes per a germans i per tercer any el casal disposa de tarifació social per a les famílies que ho sol·licitin i compleixin els requisits.

Els preus per torn inclouen totes les activitats, la samarreta dels Casals i una activitat de dia sencer fins les 16:30 h (aquest dia no hi haurà servei de menjador ni de pícnic, caldrà dur el dinar de casa). Enguany, el matí de piscina serà substituït per l’activitat de tot el dia, que inclourà activitats d’aigua per viure un dia diferent fora del casal.

Els infants que participin al Casal d’Estiu Municipal gaudiran d’una oferta d’activitats, tallers i sortides, totes elles al voltant del centre d’interès 'Seguretat i Salut'L'objectiu d'aquests casals és esdevenir un espai per a la socialització, el desenvolupament de les capacitats creatives dels infants i joves i on es treballarà l’aprenentatge de valors des de l’educació en el lleure.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.