Obertes les inscripcions per als cursos de català del segon trimestre de 2024

El Servei Local de Català també ofereix activitats complementàries per reforçar el català parlat

Aquest dimarts 2 d'abril s'obre la inscripció als cursos de català del període abril-juny del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL). El Servei Local de Català de Cerdanyola oferirà cursos de nivell bàsic (A2) a nivell de suficiència (C1). S'ofereixen cursos en modalitat presencial i també en línia.

La inscripció s'organitzarà en dos torns:

  • 2 d'abril: antics alumnes (persones inscrites en un curs durant els darrers 12 mesos sempre que no hagin abandonat el curs).
  • 3 i 4 d'abril: oberta a tothom.

La inscripció, que s'atén per ordre d'arribada, es pot fer en línia, a inscripcions.cpnl.cat, o presencialment, de 9 h a 13 h i de 16 a 19 h els dies 2 i 3 d’abril i de 9 h a 13 h el 4 d’abril. Les persones interessades ja poden consultar l'oferta detallada en el cercador de cursos. Per inscriure's-hi, cal tenir 18 anys en la data d’inici del curs, o bé tenir més de 16 anys i no haver fet l’escolarització obligatòria a Catalunya.

Els certificats de nivell que expedeix el CPNL tenen validesa oficial i correspondència amb els nivells del Marc europeu comú de referència (MECR).

A més de l'oferta de cursos, el Servei Local de Català també ofereix activitats complementàries per reforçar el català parlat: grups de conversa en diferents horaris, un club de lectura fàcil que reprendrà les sessions el 16 d'abril i el programa Voluntariat per la llengua. Les activitats complementàries són gratuïtes. Per tenir-ne més informació, cal escriure un correu a cerdanyola@cpnl.cat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.