S'obre la convocatòria d'ajuts al lloguer per a joves

El període de sol·licitud de l'ajut per al pagament del lloguer es va posar en marxa el dilluns 11 de març, i finalitzarà el 12 d’abril

El Departament de Territori de la Generalitat, mitjançant l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, ha publicat una convocatòria d’ajuts per pagar el lloguer destinats a joves de fins a 35 anys. Així, des de l’11 de març i fins al 12 d’abril, a les 15 h, es podrà sol·licitar l’ajut al lloguer per a joves de 35 anys o menys (a data 26/02/2024) que en el moment de la sol·licitud siguin titulars d'un contracte de lloguer d’habitatge o habitació que constitueixi el seu domicili habitual i permanent.

Els requisits prinicipals per poder accedir a aquest ajut són els següents:

  • Tenir un contracte de lloguer en vigor.
  • L'import del lloguer no pot superar els 950€ (1.100€ en cas de famílies nombroses, monoparentals o unitats de convivència amb algun membre amb discapacitat legalment reconeguda). En el cas de les habitacions aquest import és de 450€.
  • Estar empadronat o empadronada a l’habitatge arrendat en el moment de sol·licitar la subvenció.
  • El pagament dels rebuts, s'ha de realitzar mitjançant transferència bancària, ingrés a compte, domiciliació bancària, Bizum o mitjançant un administrador de finques.
  • Els ingressos anuals no poden superar els 24.301,58 euros

Des de l'Ajuntament de Cerdanyola recomanen presentar la sol·licitud electrònicament a través de la pàgina web del Departament d’Habitatge de la Generalitat. Per fer-ho, cal tenir els documents que es demanen en format PDF i tenir operatiu l’idCAT Mòbil. També serà possible fer-ho de forma presencial a l' Oficina d'Habitatge de Cerdanyola del Vallès 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.