S’obre la convocatòria pel pagament del lloguer per a Gent Gran 2024

La convocatòria d’ajuts per a joves de 18 a 35 anys es posarà en marxa a partir de l’11 de març

Des d'aquest 27 de febrer, a les 9 h, fins al 27 de març, a les 15 h, restarà obert el termini per sol·licitar l'ajut al pagament del lloguer per a la gent gran. Aquests ajuts estan destinats a les persones titulars d'un contracte de lloguer d’un habitatge o d’una habitació que constitueixi el seu domicili habitual i permanent a Catalunya i que tinguin 65 anys o més en el moment de la sol·licitud.

Requisits principals:

  • Acreditar la residència legal a Catalunya
  • Tenir 65 anys o més en el moment de la sol·licitud
  • Que l'import del lloguer no sigui superior a 900 € mensuals (450 € en cas d’habitació)
  • Que els pagaments dels rebuts de lloguer es realitzin mitjançant ingrés a compte, domiciliació bancària, transferència o Bizum o bé, amb un rebut emès per un administrador de finques
  • Que els ingressos de la unitat de convivència no superin els límits establerts a les bases reguladores dels ajuts al pagament de lloguer de l'any 2024

 

La sol·licitud es pot descarregar a través del web municipal on també es pot consultar el llistat de la documentació requerida i l’adreça electrònica en cas de realitzar el tràmit en línia, i es pot tramitar de forma presencial a l'Oficina Municipal d'Habitatge de Cerdanyola de dilluns a divendres en horari de 9 a 14 h sense cita prèvia.

D'altra banda, la convocatòria d’ajuts per a joves de 18 a 35 anys es posarà en marxa a partir de l’11 de març, i pròximament l'Ajuntament informarà sobre la convocatòria d'ajuts al lloguer per a persones de 36 a 64 anys.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.