El Parc Taulí crea una nova àrea de salut mental per a adults a urgències

Aquesta nova àrea forma part del pla estratègic de millora de l'Hospital

El Parc Taulí ha posat en funcionament la nova àrea d’urgències de salut mental per a adults, que té 120m2 i pot atendre fins a 10 pacients en dues zones.

Es tracta d'un espai comú i obert, on hi poden haver fins a cinc pacients; i un altre tancat amb cinc boxs -quatre individuals i un més gran, que s’utilitzarà per fer la primera atenció del pacient-, així com un consultori per fer les visites i el control d’infermeria. En aquesta primera fase, entraran en funcionament tres boxs, i en les pròximes setmanes ja es podran utilitzar els cinc.

Fins avui, els pacients que ingressaven a urgències per qüestions relacionades amb la salut mental havien de ser atesos a l’àrea mèdica general. Ara, amb l’entrada en funcionament del nou espai d’urgències de salut mental per a adults, aquestes persones seran ateses en una àrea específica per aquesta patologia i dissenyada per oferir una atenció més propera i de qualitat.

El director de Salut Mental del Parc Taulí, Diego Palao, ha destacat que amb aquest nou espai “els pacients tindran més privacitat al tenir un espai propi dins de l’àrea d’urgències”. “És beneficiós tant pels pacients com per als professionals, perquè l’atenció serà molt més propera, ràpida i en condicions de major qualitat”, ha explicat Palao.

Aquesta nova àrea forma part del pla estratègic de millora del Parc Taulí, que té l’objectiu de continuar aportant valor, tant per al pacient com per al professional, i millorant l’entorn assistencial i laboral.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.