Els patis oberts inicien la temporada dinamitzada d’estiu

Un taller de rumba catalana a càrrec de Sicus Carbonell donarà la benvinguda a la temporada d’estiu dels patis oberts de les escoles de la ciutat

Comença la temporada dinamitzada d’estiu dels patis oberts. Actualment disposen de pati obert les escoles Saltells, Xarau, La Sínia, Les Fontetes, Sant Martí i Turó de Guiera, i durant l’estiu el seu horari d’ús és de dilluns a divendres de 17:30h a 20:30 h i els dissabtes i diumenges de les 17:30  a les 21 h.

Per celebrar l’inici de la temporada dinamitzada d’estiu dels patis oberts es duran a terme tres tallers de rumba catalana a càrrec de Sicus Carbonell i serà als patis de les escoles Saltells, Sant Martí i Les Fontetes. Els horaris i dies són:

- Divendres 30 de juny a les 19 h a l'Escola Les Fontetes

- Dissabte 1 de juliol a les 19 h a l'Escola Sant Martí

- Dissabte 8 de juliol a les 19 h a l'Escola Saltells 

 

Taller de rumba catalana

El taller de Sicus Carbonell serà una activitat pràctica oberta a tota la ciutadania on es farà un recorregut per la història de la Rumba Catalana i on s’ensenyarà la tècnica del ventilador, la tipologia de palmes, la percussió amb la caixa i el ball.

Les persones participants, si en disposen, poden portar la seva guitarra i caixa, com també engrescar-se a ballar.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.