10-N: Baixa la participació a les 14 h de la jornada electoral

La participació en les primeres hores del 10-N no ha superat la dels anteriors comicis

El 42,75% dels votants de Cerdanyola del Vallès ha exercit el seu dret a vot abans de les 14 h del 10 de novembre en la jornada d'eleccions generals. Les primeres dades del Ministeri d'Interior mostren una baixada de la participació a Cerdanyola respecte als comicis del 28 d'abril. En recompte de participació d'aquell dia va ser del 45,04%. 

Així, quan encara queden sis hores per votar a les eleccions generals, la participació a Cerdanyola ha baixat gairebé 3 punts respecte als anteriors comicis per escollir els representants al Congrés dels Diputats i al Senat.

 

La jornada electoral ha començat amb normalitat aquest matí a Cerdanyola. Totes les meses s'han constituït sense cap incidència i els col·legis electorals han pogut obrir les seves portes a les 9 h del matí. 

A la ciutat, poden participar en aquestes eleccions generals, un total de 43.422 persones electores. S’han designat 603 ciutadans i ciutadanes del municipi majors de 18 anys i finalment seran 201 les que formaran les 67 meses instal·lades i distribuïdes en 13 col·legis electorals.