S'ajorna la presentació del llibre d'Oriol Junqueras i Marta Rovira a Cerdanyola

L'aforament estarà limitat a 40 persones assegudes

La secció local d'Esquerra Republicana ha decidit ajornar, a causa de les previsions meteorològiques, l'acte de presentació del llibre 'Tornarem a vèncer', escrit per Oriol Junqueras i Marta Rovira. L'acte estava previst el divendres 18 de setembre, a les 18 h, al Parc Xarau amb aforament limitat a 40 persones assegudes.

L'acte, que es recuperarà més endavant, estarà conduït per Quim Oltra, vocal per ERC a l'EMD de Bellaterra i llicenciat en història, a més de professor a l'Institut Banús. Presentaran el llibre Helena Solà, mestra i portaveu del Grup Municipal d'ERC a Cerdanyola, i Marc Sanglas, advocat i diputat al Parlament de Catalunya per Esquerra.

Des d'ERC Cerdanyola asseguren que l'acte, que serà a l'aire lliure, "complirà estrictament les mesures de seguretat". A més, demanen als assistents que col·laborin amb les indicacions de l'organització quant a les mesures de seguretat i que "tinguin present en tot moment la màxima de mans+distància+mascareta". 

Tot i que no cal fer inscripció prèvia per assistir a l'acte, ERC demana que tothom qui tingui intenció d'assistir-hi pot indicar-ho a la pàgina de Facebook de l'acte

 

tornarem a vencer 1

Cartell de l'acte. FOTO: ERC

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.