L'alcalde de Cerdanyola visitarà els barris de la ciutat

El primer barri que rebrà la visita de Carlos Cordón serà Banús-Bonasort, el 8 de febrer

L'Ajuntament ha posat en marxa el projecte ‘L’alcalde al teu barri’, una acció que pretén ser un canal més de comunicació amb l’objectiu d’acostar-se als diferents barris de la ciutat per conèixer les inquietuds i necessitats de la ciutadania

El primer barri que visitarà Carlos Cordón serà el barri de Banús-Bonasort, el dijous 8 de febrer. Segons ha explicat l'Ajuntament, està previst que durant tot el dia l'alcalde mantingui trobades informals, visites i reunions programades amb aquells veïns i veïnes, entitats i/o empreses del barri que ho hagin sol·licitat prèviament a través del formulari web o trucant al 617 69 78 22 (en horari de 9 a 14 h). El termini per fer la sol·licitud acabarà el dimarts 6 de febrer i el dia 7 se li notificarà a les persones interessades l’hora i lloc de la trobada.

Aquesta iniciativa neix amb la intenció de ser "un projecte integrador" i una via de comunicació propera que permeti resoldre les diferents problemàtiques de cada territori. Cordón destaca que aquesta iniciativa “facilitarà el diàleg i la participació de la ciutadania per seguir millorant Cerdanyola entre tots i totes”.

La voluntat de l'Ajuntament és que amb aquestes trobades de l’alcalde amb la ciutadania, sorgeixin propostes que, una vegada estudiades i consensuades, resultin en accions per a la millora dels barris.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.