Alejandro Fernández (PP): "El Partit Popular ha tornat per quedar-se"

El president del Partit Popular (PP) a Catalunya, Alejandro Fernández, va participar en un acte a Cerdanyola

El president del Partit Popular (PP) a Catalunya, Alejandro Fernández, va participar, el dimecres 25 de maig, en un acte davant militants i simpatitzants del partit a Cerdanyola del Vallès. Fernández va reivindicar les possibilitats de creixement del PP després d'una baixada en els resultats de les últimes eleccions municipals i assenyala Cerdanyola com un "municipi clau per increment la representació municipal" de partit.

Alejandro Fernández ha recordat que entre els anys 1994 i 1998 va viure a Cerdanyola mentre estudiava a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). En la seva visita, el president del PP català va dir que el partit està orgullós de la tasca que està fent Anabel Plans, única regidora a Cerdanyola, al grup municipal i al Consell Comarcal. "Les polítiques del PP són de seguretat ciutadana, suport als emprenedors, a l'ocupació, garantir unes ciutats més netes i endreçades", va destacar.
Sobre l'estrategia del partit de cara a les eleccions municipals de 2023, Fernández va assegurar que confia en una millora de resultats: "Si vam ser capaços d'aconseguir representació municipal en les eleccions de pitjor resultat de la història del PP a Catalunya i ara tenim una regidora que ho està fent de meravella, les pròximes eleccions aniran molt millor".

En aquest sentit, Alejandro Fernández va fer una lectura positiva de la nova etapa iniciada al partit amb la presidència d'Alberto Núñez Feijóo: "És evident que fa quatre anys el PP estava en una situació crítica després de treure 88 escons a les generals, ara estem en enquestes que ens donen 125. Per tant, la perspectiva és que el Partit Popular ha tornat per quedar-se". Fernández va confirmar que a la tardor s'anunciaran els candidats municipals.

Preguntat per les candidatures de VOX, el president del PP català va transmetre un missatge de tranquil·litat: "Em sorprèn que només ens preguntin a nosaltres per VOX. Estem en una societat democràtica i nosaltres tenim un projecte sòlid amb experiència de govern i que ha sigut capaç d'arribar a acords amb altres formacions polítiques".

La regidora del PP a la ciutat, Anabel Plans, va acompanyar Fernández i va valorar la seva primera etapa com a regidora: "Ha estat complicada perquè hi ha molts expedients que estan encallats i no hi ha manera que avancin. Al final tot és negociar i esperem que amb la nostra ajuda i el nou equip fort que hem format, puguem desencallar i fer una oposició que se senti".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.