Anabel Plans serà la candidata del PP a les eleccions municipals

Plans és l'actual regidora i presidenta del PP a Cerdanyola

La cerdanyolenca Anabel Plans serà la candidata del Partit Popular (PP) de Cerdanyola del Vallès a les eleccions municipals de 2023. Plans és l'actual regidora que representa el partit al Ple Municipal, és la presidenta local del partit i la consellera comarcal.

Nova candidata

El PP ha anunciat aquest 27 de gener la seva aposta per a les eleccions cerdanyolenques. El partit opta per Anabel Plans, qui ha estat la cara visible del partit durant els últims dos anys i qui afronta les seves primeres eleccions com a alcaldable. D'aquesta manera, es dona un relleu al capdavant de la candidatura, que en les últimes eleccions havia tingut Manuel Buenaño com a alcaldable. El cerdanyolenc va deixar el seu càrrec com a regidor el maig de 2021 i Plans el va substituir com a número dos a la llista dels comicis de 2019.

Per a Anabel Plans, "el PP és l'única alternativa del centredreta al govern d'esquerres de Cerdanyola, un govern que des de fa temps a donat l'esquena als problemes reals dels veïns". La candidata critica al govern del PSC assegurant que s'han oblidat de la "seguretat, del manteniment de la ciutat i dels veïns de Cerdanyola en general". Per això, la candidata ha dit que els seus compromisos amb la ciutat seran "els que sempre ha mantingut el PP per millorar la qualitat de vida dels habitants", assenyalant "la millora de la seguretat i reducció de la delinqüència".

La candidata dels populars assegura que milloraran "els carrers amb un pla directe per millorar voreres, places, carrers i parcs i, per suposat, reduir els impostos, especialment l'IBI així com reduir els temps burocràtics per millorar l'atenció de l'administració local al ciutadà". Una altra de les prioritats que destaca Plans és la millora de l'atenció primària: "No ens aturarem fins que la construcció de l'Hospital Ernest Lluch sigui una realitat".

A més a més, Anabel Plans assegura que tenen la voluntat de "deixa de banda les controvèrsies ideològiques que només responen a interessos partidistes, que no serveixen per millorar les necessitats del dia a dia dels habitants del municipi". Així, el PP fa una crida al "vot útil concentrat al voltant del PP" perquè defensen que és un partit que ha demostrat que sap gestionar i aportar solucions en els pitjors moments.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.