L'ANC de Cerdanyola presentarà els seus representants comarcals

L'Assemblea Nacional Catalana donarà a conèixer dilluns 13 de desembre els representants escollits de l’Assemblea de Representants del Consell per la República

L’AT de Cerdanyola del Vallès de l’Assemblea Nacional Catalana ha organitzat de cara al pròxim dilluns 13 de desembre a les 19 h al MAC la presentació dels seus representants comarcals, escollits entre els dies 29, 30 i 31 d’octubre de forma telemàtica en les eleccions a l’Assemblea de Representants del Consell per la República.

Les eleccions es van organitzar mitjançant circumscripcions electorals, i la corresponent a Cerdanyola del Vallès va ser la del Vallès Occidental Est, amb quatre places a cobrir. Les persones més votades en la seva sessió constituent del dia 14 de novembre a Canet de Rosselló van ser, l’Àngels Folch, el Jordi Manyà, la Montserrat Berbel i la Montserrat Llobet.

Cartell de convocatòria ANC

Cartell de convocatòria ANC

"Aquestes eleccions van marcar un abans i un després en els processos democràtics, entre altres motius perquè els candidats ho eren per voluntat pròpia, no per designi de cap partit", segons l'organització. Destaquen, a més, que la majoria de candidates i d'electes van ser dones, puntualitzen, "sense necessitat de quotes ni llistes cremallera".

En l'acte de dilluns 13 de desembre, l'ANC assegura que es podrà conèixer de primera mà quines són les línies de treball que es planteja l’Assemblea de Representants i quines aportacions poden fer des de la comarca.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.