Àngels Guimerà encapçala la nova executiva de Junts per Cerdanyola

Àngels Guimèra ha estat escollida coordinadora de la nova executiva de Junts per Cerdanyola

Junts per Cerdanyola ha seguit les passes de Junts per Catalunya, renovada com a nova formació política, i ha constituït una nova executiva local a través d'unes eleccions. L’única candidatura presentada ha estat la que encapçalava qui fins ara era la presidenta de Junts, Àngels Guimerà Guinot, que a partir d’ara en serà la coordinadora.

L’acompanyen a la direcció del partit Miquel Soler i Gómez com a responsable d’Organització; Alberto Lacasa Santolaria, com a responsable de Comunicació, i el regidor de Junts, Joan Sánchez Braut, únic regidor de Junts a l'Ajuntament de Cerdanyola, com a responsable de Política municipal.

Guimerà ja exercia com a presidenta local des de fa un any i mig, quan Junts per Cerdanyola es va autoorganitzar, després de les eleccions municipals. La nova coordinadora ha expressat la seva satisfacció per unes eleccions que, malgrat ser atípiques, “han estat modèliques, com ve fent Junts des de la seva fundació com a partit, ja que els afiliats hem pogut decidir-ho tot debatent i votant telemàticament”.

Segons Guimerà, la tasca més immediata que enfronta l’agrupació són les properes eleccions catalanes, unes eleccions on la formació del president Puigdemont i Laura Borràs no tindrà drets electorals. “Suposem que hi haurà un esforç de determinats poders per amagar Junts i la nostra proposta, però, afortunadament les campanyes ja no depenen del nombre de cartells que posis al carrer”, ha afirmat Guimerà.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.