Anna Montfort serà la nova regidora de Guanyem Cerdanyola

Anna Montfort substitueix Laura Benseny al grup municipal de Guanyem

El Ple Municipal del mes de setembre serà l'entrada d'Anna Montfort Chipell com a nova regidora de Guanyem Cerdanyola. Montfort substitueix Laura Benseny, qui es va acomiadar del càrrec el passat mes de juliol. Montfort compartirà grup municipal amb Ivan González, qui serà alcaldable a les eleccions de 2023, i Adrià Guimerà.

Anna Montfort Chipell, prendrà possessió de l'acta de regidora al ple ordinari del proper 29 de setembre. La veïna de Montflorit pren el relleu de Laura Benseny que va renunciar el passat mes de juliol. Montfort, nascuda l'any 1996, va estudiar a l'Escola Ramon Fuster i és graduada en geografia i té un màster en estudis territorials i de la població. "Fa anys que participa en diferents col·lectius de la ciutat, sobretot en el moviment juvenil i estudiantil", destaca la formació.

Tot i que segons l'ordre de les llistes electorals de Guanyem als comicis municipals de 2019, no era la següent en l'ordre de prelació de la candidatura de Guanyem Cerdanyola, l'organització ha considerat que la seva inclusió a l'actual grup municipal "és una aposta estratègica que posa en valor tot el que l'Anna Monfort pot aportar a la institució i a la ciutat".

Guanyem assenyala que amb la suma de Montfort aglutinen "diferents sensibilitats de l'esquerra alternativa de Cerdanyola" i que això demostra el seu compromís "amb la renovació de càrrecs i la no professionalització de la política".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.