Tots els candidats cerdanyolencs a les eleccions al Parlament de Catalunya

8 cerdanyolencs apareixen en les llistes electorals per les eleccions del 14-F al Parlament

El 14 de febrer se celebraran les eleccions al Parlament de Catalunya. Entre les llistes electorals dels partits polítics hi ha diferents representats de Cerdanyola. Aquests són els candidats de la ciutat als comicis catalans. 

PSC

David González

 

David González (21): segon tinent d'alcaldia a l'Ajuntament de Cerdanyola. És actualment portaveu del Govern del PSC a Cerdanyola i té les atribucions de Bon Govern i Qualitat Democràtica, Universitat i Ciutat del Coneixement, Relacions amb l’Entitat Municipal Descentralitzada de Bellaterra, Joventut i Infància.

ERC

Helena Solà

Helena Solà (suplent 9): regidora i portaveu d'Esquerra Republicana a Cerdanyola del Vallès. És actualment la portaveu d'ERC a l'Ajuntament de Cerdanyola i ha estat la candidata de la formació republicana en les últimes tres eleccions municipals: 2011, 2015 i 2019. En total, la llista d'ERC a les eleccions del Parlament compta amb deu vallesans, entre els quals hi ha també l'alcaldessa de Sant Cugat del Vallès, Mireia Ingla.

Ciutadans

Sonia Rodríguez és la candidata de Ciutadans a l'alcaldia

Sonia Rodríguez (18): portaveu de Ciutadans a Cerdanyola del Vallès. Rodríguez és graduada en Dret i advocada amb despatx propi a Cerdanyola i forma part del torn d'ofici. La seva etapa com a regidora a Cerdanyola va començar al mandat 2011-2015 i actualment és la portaveu de Ciutadans a l'Ajuntament. A les eleccions municipals de 2019 va ser la candidata de la formació taronja a la ciutat.

Susana Sánchez (41): cerdanyolenca vinculada a la secció local de Ciutadans.

Qui no repeteix aquestes eleccions és la cerdanyolenca i actual diputada al Parlament, María Valle.

Guanyem

Carles Escolà en un acte de campanya a Cerdanyola l'any 2019. FOTO: Jordi Borràs

Carles Escolà (6): exalcalde de Cerdanyola del Vallès. Escolà va ser alcalde de Cerdanyola entre 2015 i 2019 amb Compromís per Cerdanyola.

En Comú Podem

 Isaac Martínez Marcó, número 28 en la candidatura / CEDIDA

Isaac Martínez Marcó, número 28 en la candidatura / CEDIDA

Isaac Martínez Marcó (28): regidor a l'Ajuntament de Cerdanyola. Martínez també és tècnic en realització d'audiovisuals i actiu en moviments veïnals. 

Junts per Catalunya

L'exalcalde ecosocialista Toni Morral

Antoni Morral (83): exalcalde de Cerdanyola entre 2003 i 2009 per Iniciativa per Catalunya Verds. Actualment és diputat al Parlament de Catalunya.

PP

Francisco Correderas

Francisco Correderas​ (74): nou president del Partit Popular a Cerdanyola.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.