Carlos Carrizosa confia en els resultats que Ciutadans pot aconseguir a Cerdanyola

El president de Ciutadans a Catalunya ha donat suport a la candidatura cerdanyolenca

A Ciutadans es mostren esperançats pels resultats que la seva candidatura pot aconseguir a les eleccions municipals de Cerdanyola del Vallès. El president del partit a Catalunya, Carlos Carrizosa, ha assegurat que "si Ciutadans té la força suficient, pot canviar la política municipal". El diputat al Parlament ha visitat la ciutat per donar suport al candidat a Cerdanyola, Pau Ortolà.

Aquest dimecres 17 de maig, Carlos Carrizosa ha recordat que el campus de la UAB va ser l'escenari de fundació del partit l'any 2006 i ha destacat els antecedents electorals que hi ha a la ciutat: "A Cerdanyola sempre hem tingut molt de vot". El president de la formació taronja ha reconegut que la seva marca no passa pels seus millors moments, però ha afirmat que Ciutadans pot ser una opció per al canvi: "Si sempre votem als mateixos, les coses no canviaran".

El candidat a Cerdanyola, Pau Ortolà, ha criticat que el PSC no hagi aprofitat l'estabilitat d'aquest mandat per fer "millores substancials que necessita la ciutat" com "l'estat de les voreres i l'incivisme". "Ciutadans ha estat una força constructiva durant aquests quatre anys facilitant l'aprovació de dos pressupostos municipals i temes importants com la pròrroga del contracte d'escombraries", diu Ortolà, qui també lamenta que el govern local no hagi presentat un nou contracte.

Sobre el paper del PSC, Carrizosa critica que pactin amb "partits independentistes" i assenyala que Cerdanyola necessita "una economia forta, una feina per a tots, i que els serveis públics ingressin diners per poder fer serveis socials per a tots".

Pau Ortolà i Carlos carrizosa a Cerdanyola. FOTO: Ciutadans

Pau Ortolà i Carlos carrizosa a Cerdanyola. FOTO: Ciutadans

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.