Carlos Cordón escollit membre de la Comissió Executiva del PSC

L'Alcalde de Cerdanyola ha estat escollit Secretari Nacional d'Innovació i Tecnologia de la Comissió Executiva en el 14è congrés del PSC

El 13, 14 i 15 de desembre ha tingut lloc, a Barcelona, el 14è Congrés del Partit Socialista de Catalunya (PSC) on l'Alcalde de Cerdanyola del Vallès i Primer Secretari de l’agrupació local dels socialistes, Carlos Cordón, ha estat escollit Secretari Nacional d’Innovació i Tecnologia de la Comissió Executiva que encapçala Miquel Iceta.

Hi han participat més de 1.000 delegats

El 14è Congrés del PSC ha comptat amb la participació de més de 1.000 delegats d'arreu de Catalunya, acompanyats de centenars d'observadors i convidats.

El divendres 13 de desembre va tenir lloc el debat i aprovació de l'informe de gestió de l'executiva sortint. Dissabte 14 de desembre el debat es va centrar en les comissions dels eixos estratègics del partit, on es va reafirmar el compromís dels socialistes amb la justícia social, el feminisme i l'ecologia. Finalment, el diumenge 15 de desembre es van escollir els diferents òrgans nacionals, entre ells la nova Executiva Nacional.

Cordón ha estat escollit Secretari Nacional d'Innovació i Tecnologia del PSC / PSC

Cordón ha estat escollit Secretari Nacional d'Innovació i Tecnologia del PSC / FOTO: PSC

Cristina Real i Carme Carmona escollides pel Consell Nacional i la Comissió de Control Financer

L'exalcaldessa Cristina Real va ser escollida com a integrant del Consell Nacional i, per la seva banda, l'exalcaldessa Carme Carmona va ser escollida com a membre de la Comissió de Control Financer.

La delegació del PSC de Cerdanyola va estar conformada per 13 delegats i delegades i 7 observadors i observadores.