Carlos Cordón, nou secretari de Mobilitat del PSC

L'alcade de Cerdanyola és també l'actual vicepresident de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat de l'Àrea Metropolitana de Barcelona

L'alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón i actual vicepresident de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat de l´Àrea Metropolitana de Barcelona, Carlos Cordón, s’ha convertit en el secretari de Mobilitat de l’executiva del PSC. Cordón va ser nombrat en el càrrec després del congrés celebrat pels socialistes catalans aquest cap de setmana en què es va reelegit Salvador Illa com a màxim responsable del PSC i com a candidat a la presidència de la Generalitat per les eleccions al Parlament del pròxim 12 maig.

La nova executiva ha estat aprovada amb el suport del 98% dels assistents al congrés dels socialistes de Catalunya i compta amb vuit persones més del Vallès Occidental, entre les quals hi ha l'alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, liderant l’Àrea d’Infraestructures, Mobilitat i Agenda Urbana, l'alcaldessa de Rubí, Ana Maria Martínez, com a secretària de Comerç, o la senadora al Senat i portaveu del PSC a l’ajuntament de Sant Cugat, Elena Vila, com a secretària d’esports. 

D'altra banda, els càrrecs principals de la nova executiva són Lluïsa Moret, presidenta de la Diputació i alcaldessa de Sant Boi, com a viceprimera secretària; Núria Parlon, alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, com a portaveu; Miquel Iceta, com a president; Jaume Collboni, alcalde de Barcelona, com a adjunt a la primera secretaria; i Jose Luis Jimeno, exalcalde de Badia, com a secretari d’Organització. 

 

Fusió de les federacions socialistes del Vallès Occidental

En el congrés socialista també va aprovar l’esmena de fusió de la federació del Vallès Occidental Sud i el Vallès Occidental Oest en una sola federació. El primer secretari del PSC Vallès Occidental Sud, Paco Aranda, indicava que “el nostre objectiu és servir a la ciutadania del Vallès Occidental el millor possible”, referint-se a la importància de la comarca dins el territori català.

Mentrestant, la primera secretària del PSC Vallès Occidental Oest, Eva Candela, afegia que aquest projecte “està al servei del partit, al servei de la ciutadania i, en definitiva, al servei de Catalunya” i, en referència a les eleccions, afirmava que sortirien d'aquest congrés sent "una única federació, un únic cos i estrenyent fort per a les pròximes eleccions al Parlament”.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.