Carlos Cordón serà investit alcalde de Cerdanyola en el ple de constitució de l'Ajuntament

Aquest dissabte 17 de juny es constitueix l'Ajuntament del mandat 2023-2027

Aquest dissabte 17 de juny se celebra el ple d’investidura del pròxim alcalde de Cerdanyola. També serà el ple en el qual es constitueixi el nou govern de la ciutat i el nou plenari. L'actual batlle, Carlos Cordón, serà investit de nou després d'aconseguir majoria absoluta amb el PSC en aquestes eleccions. L’any 2019 es va estrenar en el càrrec després de quatre anys com a regidor socialista. 

La sessió s'iniciarà amb la constitució de la mesa d'edat, formada per les persones electes de major i menor edat (Pilar Adell i David González, respectivament). Seguidament es procedirà a la presa de possessió del càrrec dels regidors i les regidores amb l'acte de jurament o promesa. I després, votaran qui volen que sigui alcalde. 

L'acte tindrà lloc a les 12 h a la sala de plens de l'ajuntament i es podrà seguir en directe des de la plaça Francesc Layret, on s’instal·larà una pantalla i 400 cadires per qui vulgui assistir-hi. 

El nou Ajuntament

Així, el PSC podrà governar amb majoria absoluta i catorze regidors. Cinc més que en el mandat 2019-2023. El plenari el completaran quatre regidors d’ERC, dos del PP, dos de Guanyem, un d’En Comú Podem, un de Junts i un de Vox. Com en els últims mandats, set grups municipals formaran el Ple. Una de les novetats més significatives respecte al mandat anterior és que Ciutadans deixa de tenir representació i Vox obté el seu primer regidor.

Per part del PSC prendran possessió Carlos Cordón, Pepi Rivera, Javier Sánchez, Pilar Adell, David González, Sonia Rodríguez, Óscar Pons, Eulàlia Mimó, Jaume Folch, Andrea Borrego, Santiago Moro, Conchi Martínez, Antonio Otero i Cristina Padilla; d'ERC, Albert Turon, Isabel Cruz, Íñigo Garcia de Enterria i Gemma Estopà; del PP, Anabel Plans i Álvaro Hernández; de Guanyem Cerdanyola, Ivan González i Cristina Gallardo; d'En Comú Podem, Pedro Arco; de Junts per Cerdanyola, Joan Sánchez; de Vox, Óscar Conde.

 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.