Carolina Sanchis és la nova primera secretària de les Joventuts Socialistes del Vallès Occidental

Carolina Sanchis és militant del PSC a Cerdanyola

Carolina Sanchis, militant del PSC a Cerdanyola del Vallès, ha estat proclamada nova primera secretària de les Joventuts Socialistes del Vallès Occidental. El congrés de les joventuts del partit a la comarca la va escollir per unanimitat el passat dissabte 9 d'abril.

Òscar López acompanyarà Sanchis en el càrrec de viceprimer secretari i Adrià Pérez amb el càrrec de secretari d'organització. Carolina Sanchis va apuntalar en el seu discurs de proclamació com a nova líder de les joventuts socialistes a la comarca "la necessitat de recuperar el temps perdut i tornar a la presencialitat als carrers dels nostres pobles i ciutats". "Moltes persones ens estan esperant i hem de poder informar, explicar, i convèncer a tothom qui no ens coneix per tal de reafirmar-nos com a primera organització juvenil política dins aquesta comarca", va dir la nova primera secretària. Entre els objectius que s'ha proposat la nova executiva destaquen la feminització de la militància i la participació de membres de la mateixa en les eleccions municipals del pròxim any.

L'acte, celebrat a la seu del PSC a Sabadell, va comptar amb la presència del primer secretari del PSC i diputat al Congrés, Paco Aranda, el diputat al Parlament de Catalunya, David González, els alcaldes de Polinyà, Barberà del Vallès, Cerdanyola del Vallès i els caps de llista i primers secretaris de Palau-Solità i Plegamans, Montcada i Reixac, Ripollet, Sant Quirze del Vallès i Santa Perpètua de Mogoda, a més de regidores i regidors de les diferents comarques que conformen la federació. En la clausura també van intervenir Francisco Aranda, primer secretari del Vallès Occidental Sud del PSC i diputat al Congrés, i Ot Garcia, primer secretari de les Joventuts Socialistes de Catalunya, posant en comú els encerts que desitgen per a la Carolina i el seu nou grup polític.

Congrés de les Joventuts Socialistes del Vallès Occidental. FOTO: PSC

Congrés de les Joventuts Socialistes del Vallès Occidental. FOTO: PSC

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.