Un centenar de persones segueix l'acte de l'ANC amb Albano-Dante Fachín

Albano-Dante Fachín ha participat en un acte organitzat per l'Assemblea Nacional Catalana

Un centenar de persones va assistir, aquest dimarts 8 de febrer, a l'acte organitzat per la secció local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) amb Albano-Dante Fachín al Teatre Ateneu de Cerdanyola del Vallès. El polític i periodista va presentar la plataforma Octuvre, des d'on Marta Sibina i ell generen contingut per "explicar allò que els grans mitjans no expliquen".

La importància de compartir

Fachín va començar la seva intervenció recordant que Octuvre es finança a través de les donacions dels lectors, però que el contingut és gratuït per a tothom. El polític i periodista argentí va fer una crida a compartir els vídeos que generen per fer difusió de la informació que fan visible i que "ens volen amagar". Fachín va assenyalar que el 75% de les visualitzacions que reben a YouTube els hi arriben des de WhatsApp.

"Algunes persones ens diuen que s'emprenyen veient els nostres vídeos", va dir Albano-Dante Fachín, qui va afegir que altres diuen que expliquen coses que "ja sabien". Com a exemple va dir "que els Borbons ens roben". L'exdiputat al Parlament va explicar que si "els mitjans del règim es passen el dia dient que els Borbons són meravellosos, és perquè han arribat a la conclusió que cal que ho facin. Per això nosaltres també ens hem de repetir".

Sobre la utilitat del contingut que crea Octuvre i de continuar fent actes com el de l'ANC, Albano-Dante Fachín va assegurar que "si algun dia tornem a ser 2 milions i mig de persones al carrer, voldrà dir que un grup més petit de persones ha treballat per difondre arguments". En la mateixa línia, i fent una crítica als partits polítics independentistes, va fer referència a la presència de membres del Debat Constituent i el Consell de la República a l'acte de l'assemblea: "Aquí he vist la unitat independentista de la qual tant es parla i no es veu enlloc". L'acte es va tancar amb les intervencions del públic.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.