Cerdanyola En Comú es presenta per reforçar la part social, ecologista i feminista de la ciutat

La formació aglutina persones procedents d'altres partits d'esquerres i col·lectius socials

Cerdanyola del Vallès compta amb un nou partit polític: Cerdanyola En Comú. El grup motor de la formació, que aglutina persones procedents d'altres partits d'esquerres i col·lectius socials, s'ha presentat públicament destacant el seu vessant social, ecologista i feminista.

Ángeles Camacho, membre del grup impulsor de Cerdanyola En Comú, va explicar en roda de premsa el 14 d'abril que el partit està format per veïns i veïnes treballadores de Cerdanyola conscients de la pèrdua de drets: "Venim del sindicalisme, del feminisme, de l'ecologisme i de lluites pels serveis públics".

La formació destaca que els seus objectius passen per les "polítiques valentes" que des del municipalisme siguin properes a la ciutadania. "La nostra prioritat és treballar per les necessitats reals de la gent", va dir Isaac Martínez, actual regidor a l'Ajuntament de Cerdanyola amb En Comú Podem.

Cerdanyola En Comú assenyala la necessitat de fugir del model d'habitatge especulatiu, així com la dignificació de la vida de la gent gran a través de residències i centres de dia públics. En la mateixa línia, defensa l'educació i la sanitat pública i de la igualtat d'oportunitats per a les persones amb diversitat funcional. A més, assenyalen que volen fer de Cerdanyola una ciutat acollidora.

A les files de Cerdanyola En Comú hi ha membres de les formacions locals d'Iniciativa per Catalunya Verds (ICV) i Esquerra Unida (EU), fet que el partit destaca com a punt diferenciador assenyalant que són un partit divers i que també compta amb membres que mai han fet política. "És una altra forma d'entendre les organitzacions polítiques", va destacar Ángeles Camacho.

També en roda de premsa, la formació ha presentat els seus perfils a les xarxes socials i l'estrena de la seva pàgina web.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.