Cerdanyola es manifesta pel cinquè aniversari de l'1 d'Octubre

Dissabte s'ha fet una manifestació fins a la Renfe i divendres hi va haver un acte amb música i parlaments

"1 d'Octubre, ni oblit ni perdó". És el càntic que s'ha sentit aquest dissabte 1 d'octubre al migdia pel centre de Cerdanyola, en boca de desenes de manifestants que han recordat el cinquè aniversari del referèndum de 2017 en una marxa. La commemoració dels Fets va començar divendres en un acte a la Plaça Jaume Grau Altayó organitzat per diverses entitats independentistes de la ciutat. 

Cerdanyola assisteix a la marxa de Barcelona

Els participants en la manifestació s'han reunit a les 15 h a l'Ajuntament per iniciar una marxa fins a l'estació de Renfe, on han agafat el tren per assistir a la concentració a l'Arc de Triomf de Barcelona, programada a les 17 h. La convocació, oberta a tota la ciutadania, ha estat a càrrec de l'Assemblea Nacional Catalana, el Consell Local per la República, Debat Constituent, Esquerra Republicana de Cerdanyola, Joventuts d'Esquerra Republicana, Guanyem Cerdanyola i Junts per Cerdanyola.

Acte amb música, parlaments i rom cremat

La commemoració de caràcter més festiu es va fer la nit de divendres 30 d'octubre a la Plaça Jaume Grau Altayó. Els assistents ho descriuren com un acte "unitari" i "emotiu", on hi van haver intervencions, música i rom cremat. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.