Cerdanyola per la Independència escalfa motors per la Diada amb Antonio Baños i Agustí Alcoberro

El grup local de l’ANC ha convocat una concentració dissabte 7 a la Plaça Jaume Grau i Altayó dos anys després que els Jordis vinguessin a Cerdanyola per parlar de l’1-O

El grup local de l’Assemblea Nacional Cerdanyola per la Independència i Súmate convoquen a una concentració el dissabte dia 7 de setembre per “recordar que ja fa dos anys els Jordis van ser a Cerdanyola per parlar-nos de l’1 d’octubre” i refermar-se en que ho tornarien a fer.

D’aquesta manera, escalfen motors pels actes de l’ANC de la Diada de l’11 de setembre, enguany emmarcats sota el lema “Objectiu independència”.

Cartell de l'acte convocat per Cerdanyola per la Independència dissabte 7 de setembre | Cedida

Cartell de l'acte convocat per Cerdanyola per la Independència dissabte 7 de setembre | Cedida

La concentració de dissabte 7 tindrà lloc a la plaça Jaume Grau i Altayó a les 11 h, i comptarà amb la participació del periodista i ex candidat de la CUP Antonio Baños, amb l’historiador i escriptor català i també ex-president de l’Assemblea Agustí Alcoberro, així com amb un membre de l’Associació Catalana pels Drets Civils. Alhora, l’artista Lia Ibáñez s’encarregarà de posar música a l’esdeveniment.

Entre altres actes planejats de cara a la Diada per les associacions independentistes, l’ANC de Bellaterra organitza un sopar a Lledoners el dia 10 de setembre per “fer costat als presos polítics i visualitzar els 131 farells pels 131 presidents de la Generalitat”.