Cerdanyola, present a la fira immobiliària internacional de Cannes

Representants del govern local han participat a la fira MIPIM a Cannes (França)

Cerdanyola del Vallès ha estat present en la fira MIPIM celebrada els dies 7 i 8 a Cannes (França) i dedicada al sector immobiliari. L’alcalde, Carlos Cordón, i la regidora de Territori i Sostenibilitat, Eulàlia Mimó, hi han assistit com a part de la delegació de la província de Barcelona, liderada per l'AMB i l'Incasòl. 

"L’objectiu principal ha estat projectar Cerdanyola a la fira MIPIM, una plataforma de networking única per arribar a acords i forjar aliances", destaca l'Ajuntament. Aquesta fira se celebra des del 1990 i reuneix actors del sector immobiliari i representants d'altres ciutats del món. 

A l'edició de 2020 ja estava prevista la participació de Cerdanyola, però no es va poder realitzar per la pandèmia de la COVID-19. "A la darrera, la de 2019, hi va haver 6.380 participants, al voltant de 100 conferències i més de 500 ciutats representades", assenyala el consistori. 

Aquest any, la delegació de la província de Barcelona, ha estat liderada per l'AMB i l'Incasòl,  i l’han format les ciutats de Barcelona, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Gavà, Viladecans i Cerdanyola del Vallès, que ha estat representada per l’alcalde, Carlos Cordón, i la regidora de Territori i Sostenibilitat, Eulàlia Mimó.

Des de l'Ajuntament fan una valoració positiva de la presència de Cerdanyola a la fira: "La participació en aquesta fira ha estat una ocasió única per projectar la marca Cerdanyola i compartir experiències amb els principals actors en la indústria, ja siguin inversors, usuaris finals, governs locals i corporacions internacionals".

En concret, apunten que l'alcalde cerdanyolenc ha cercat "oportunitats i inversions que puguin arribar a Cerdanyola". En aquest context, el consistori apunta que s’ha parlat del desenvolupament del Centre Direccional i el Parc de l'Alba "com una oportunitat única, no només per a la ciutat, sino també per a Barcelona i per a tota Catalunya". 

L'Ajuntament ha anunciat que també participaran a la Fira ExpoReal de Múnich (Alemanya) a l'octubre.

Representants de l'AMB i Incasòl a Cannes. FOTO: Núria Puentes (Ajuntament de Cerdanyola)

Representants de l'AMB i Incasòl a Cannes. FOTO: Núria Puentes (Ajuntament de Cerdanyola)

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.