El cerdanyolenc Andreu Gaya és el nou portaveu del Jovent Republicà del Vallès Occidental

La també cerdanyolenca Carlota Jové representarà al Vallès Occidental en el Consell Nacional del Jovent Republicà

El cerdanyolenc Andreu Gaya Trujillo ha estat nomenat el nou portaveu del Jovent Republicà del Vallès Occidental, les joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC). L'elecció va tenir lloc el passat 21 de gener en el marc del V Congrés Regional del Jovent Republicà del Vallès Occidental, que va donar inici a un nou període i una nova junta per al Jovent Republicà vallesà. 

Andreu Gaya, va destacar que “el Jovent Republicà al Vallès Occidental hem de ser referents i reivindicar el jovent com a subjecte polític actiu en tots els espais de participació. Defensem la creació d'un discurs fort que ressoni dins i fora de la nostra organització.” El nou portaveu regional també va descriure el Vallès Occidental com "una comarca formada per una gran diversitat de municipis, amb realitats diferents i problemàtiques comunes que cal abordar des d’una perspectiva territorial i transversal”.

Gaya ja va formar part de la llista d'ERC-Cerdanyola en les últimes eleccions municipals, en què ocupava la novena posició dins del partit republicà.

D'altra banda, la també cerdanyolenca Carlota Jové Camas va ser escollida entre les persones que representaran el Vallès Occidental al màxim òrgan de les Joventuts d’Esquerra Republicana, el Consell Nacional del Jovent Republicà

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.