El cerdanyolenc Andreu Gaya, nou secretari de Finances del Jovent Republicà del Vallès Occidental

El Jovent Republicà és la secció jove d'Esquerra Republicana

El cerdanyolenc Andreu Gaya Trujillo ha estat escollit nou secretari de Finances del Jovent Republicà del Vallès Occidental. La formació, que està formada per joves vinculats a Esquerra Republicana, ha renovat recentment l'equip responsable de la secció comarcal del Jovent Republicà amb persones de diferents municipis vallesans. 

"Basats en la transparència, l'eficiència i l'eficàcia, construirem un Vallès Occidental socialista, feminista, ecologista i d'oportunitats", va dir Andreu Gaya en la seva presentació com a secretari de Finances durant el 4t Congrés Regional del Jovent Republicà a Santa Perpètua de Mogoda, el passat 11 de desembre. Gaya forma part del Jovent Republicà de Cerdanyola.

L'equip de la secció vallesana de la formació el completen Quim Belmonte Garcia (Sabadell) com a portaveu; Mariona Arnau Garcia (Sant Cugat del Vallès) com a secretària d'Organització; Uixa Polo Llorens (Montcada i Reixac) com a secretària d'Activisme; Martí Pedret Ullés (Viladecavalls) com a secretari de Política Municipal i Campanyes; Laura (Terrassa) -de qui no s'han donat més dades- com a secretària de Feminismes; i Sergi Garcia Vázquez (Santa Perpètua de Mogoda) com a secretari de Comunicació i Imatge.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.