Víctor Francos serà el nou secretari d’Estat de Política Territorial amb Miquel Iceta

Miquel Iceta, ministre de Política Territorial, ha decidit que Francos sigui la seva mà dreta en el seu nou equip en el ministeri

El cerdanyolenc Víctor Francos (PSC) serà secretari d'Estat de Política Territorial i Funció Pública. Segons ha avançat El Periódico i ha confirmat l'alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, a les seves xarxes socials, Miquel Iceta, ministre de Política Territorial, ha decidit que Francos sigui la seva mà dreta en el seu nou equip en el ministeri. 

Amb aquest nomenament, Francos s'encarregarà de l’impuls, direcció i gestió de la política del Govern referent a l'organització i activitat territorial de l'Estat, a l'Administració General de l'Estat en el territori, així com a les relacions institucionals amb les comunitats autònomes i les entitats locals.

 

Cerdanyola va a estar muy bien representada en Madrid cuando, este próximo martes, sea nombrado por el Consejo de...

 
Publicada por Carlos Cordón en Domingo, 21 de febrero de 2021

 

Víctor Francos havia exercit com a cap de gabinet de Salvador Illa en el Ministeri de Sanitat i havia estat cap de campanya en les eleccions del 14-F. També era el segon tinent d'alcaldia de l'Ajuntament de Cerdanyola amb el PSC i el regidor de Serveis Jurídics, Espai Públic Secretaria, Serveis Urbans i Relacions amb l'EMD de Bellaterra.

Amb el PSC, el cerdanyolenc ha estat regidor del govern local en dues ocasions i ha participat en la coordinació del Partit Socialista a nivell català. Així, entre altres càrrecs, ha estat director de Relacions parlamentàries de la Presidència de la Generalitat (2006-2010), assessor parlamentari del Grup Socialista al Parlament de Catalunya (2011), coordinador General del Partit dels Socialistes de Catalunya PSC-PSOE (2011-2013), director de Gabinet de la Primera Secretaria del Partit dels Socialistes de Catalunya PSC-PSOE (2013-2014) i director dels Serveis Jurídics del Partit dels Socialistes de Catalunya PSC-PSOE (2017-2018). A més, va ser assessor de la Diputació de Barcelona (2015-2016), director del Parc Tecnològic del Vallès (2018-2019) i director de Relacions Institucionals i Comunicació Corporativa del Consorci de la Zona Franca de Barcelona (2019-2020).