Presència cerdanyolenca en l'executiva comarcal del PSC

La nova executiva comarcal del Partit Socialista de Catalunya inclou a David González, Alexandra Moreno i Vega Navarro, tres cerdanyolencs

David González, Alexandra Moreno i Vega Navarro són el cerdanyolenc i les dues cerdanyolenques que formen part de la nova executiva de la federació del Partit Socialista de Catalunya del Vallès Occidental Sud, escollida en assemblea extraordinària el passat 5 de febrer. La nova executiva serà encapçalada pel diputat del Congrés, Francisco Aranda, com a nou primer secretari. 

3 cerdanyolencs a l'executiva comarcal del PSC

L'assemblea  extraordinària va escollir a Alexandra Moreno per exercir de secretària d'Universitats i Recerca, a Vega Navarro com a responsable adjunta de Formació i Dinamització i al també regidor de l'Ajuntament de Cerdanyola i diputat del Parlament, David González, amb el càrrec de secretari de Política Municipal i Comarcal.

David González del PSC comarcal. FOTO, PSC

David González del PSC comarcal. FOTO, PSC

Vega Navarro del PSC comarcal. FOTO, PSC

Vega Navarro del PSC comarcal. FOTO, PSC

 

Alexandra Moreno del PSC comarcal. FOTO, PSC

Alexandra Moreno del PSC comarcal. FOTO, PSC

L'assemblea extraordinària de la federació del Partit Socialista de Catalunya del Vallès Occidental Sud va escollir al fins ara secretari d’organització de la federació, Francisco Aranda, com a primer secretari, en ser l’únic aspirant que va presentar candidatura. Substitueix així a José Luis Jimeno, que va dimitir per incompatibilitat amb el seu nou càrrec de secretari d’organització de l’executiva.

La federació comarcal pren un rumb similar a l'anterior executiva, en tant que Aranda ha presentat un nou full de ruta sense pràcticament cap modificació respecte de l'anterior. Així ho va reflectir el primer secretari entrant en el seu discurs: "Cal portar a bon port una nau que recull en meitat de trajecte; un vaixell en bon estat, impol·lut, amb un paisatge de primera i una tripulació que actua com una orquestra ben afinada”. 

Presència també a nivell autonòmic

Cerdanyola també té representants en l'executiva del PSC de CatalunyaCarlos Cordón, Víctor Francos i Olivié Bayón formen part de l'executiva socialista catalana que lidera Salvador Illa. L'alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, és responsable de Funció pública; Víctor Francos, que va ser regidor i actualment és secretari d’estat de Cultura i Esports, és l'encarregat de l’anàlisi electoral a l'executiva del PSC; i Olivié Bayónel, també exregidor i actual director general de Governança Pública, exerceix de responsable de Formació.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.