Ciutadans demana que es convoqui la Junta Local de Seguretat

Ciutadans vol conèixer les dades sobre seguretat i incivisme a la ciutat

Ciutadans Cerdanyola ha demanat al govern local que convoqui la Junta Local Seguretat per conèixer els efectes de les mesures preses davant la Covid-19 i la situació de la seguretat i l'incivisme a la ciutat.

"Com cada any, volem saber quines són les dades relatives a la comissió de delictes i actituds incíviques a la nostra ciutat, i els volem el més actualitzats possibles per saber com està afectant la situació actual", ha dit la portaveu del partit a Cerdanyola. Rodríguez assenyala que aquestes qüestions preocupen "cada vegada més als veïns".

En la mateixa línia, Sonia Rodríguez assegura que "és important que coneguem la realitat i les dades estadístiques com més aviat millor per tal de veure si s'han de prendre noves polítiques o instar al govern local a reforçar àmbits concrets pel que fa a la seguretat i l'incivisme". La portaveu de Ciutadans alerta que la crisi generada per la pandèmia pot haver modificat els hàbits d'aquells que transgredeixen la llei i que així ho perceben alguns veïns: "És un cas extrem, però tots hem vist les reaccions d'alguns grups al toc de queda a Barcelona, per exemple".

La formació taronja explica que han demanat, tant a la Comissió Informativa com al ple municipal, que es convoqui la Junta Local de Seguretat. "De moment ens han donat a entendre que fins a ben entrar l'any vinent, res. Si això acaba sent així, estarem més d'un any sense conèixer les dades de primera mà", asseguren des de Ciutadans.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.