Ciutadans demana que es convoqui urgentment la taula de mobilitat

Des de Ciutadans demanen que la taula es reuneixi per prendre decisions sobre transport i mobilitat

La secció cerdanyolenca de Ciutadans ha demanat que es convoqui urgentment la taula de mobilitat de Cerdanyola del Vallès. La formació sol·licita que el partit al govern, el PSC, compleixi amb un acord que inclou la convocatòria d'aquesta taula per tractar temes sobre transport i mobilitat.

En un comunicat, la portaveu de Ciutadans a Cerdanyola, Sonia Rodríguez, assegura que el PSC i la formació taronja van acordar la convocatòria d'aquesta taula "per arreglar les carències existents". Ara, Cs demana que la taula es reuneixi aquest mes de setembre i "que compti amb entitats i associacions implicades per tal de fixar les accions necessàries en matèria de transport i mobilitat".

Des de Cs expliquen que l'acord amb el PSC el van signar abans del ple de mes de juliol, i que aquest inclou "fixar les accions necessàries per a l'adequació de rutes a les necessitats actuals, reposició de marquesines i la presa de totes les accions necessàries per a la implementació de la tarifació social de l'any 2022".

"En l'acord, el govern del PSC també va assumir el compromís de fer arribar a l'AMB les reivindicacions i conclusions d'aquest grup de treball", diu Rodríguez, qui afegeix que les reivindicacions inclouen "l'aprovació urgent del nou contracte de transport i l'aplicació de totes les bonificacions que existeixen".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.