Ciutadans denuncia el mal estat de la zona del carrer de Santa Teresa

La secció cerdanyolenca de Ciutadans ha denunciat en un comunicat el mal estat de la zona del carrer de Santa Teresa i reclama mesures de millora urgents. La formació explica que recentment han visitat la zona i han parlat amb la la Plataforma d'Afectats Ca n'Altimira.

La portaveu del grup, Sonia Rodríguez assenyala una "deixadesa absoluta" de la zona: "El mal estat de les voreres i la carretera d'entrada i sortida de la zona, la brutícia que empitjora amb un incivisme descontrolat i absència total de mobiliari urbà". Rodríguez també destaca que cal fer poda dels arbres i que hi ha voreres aixecades pels arrels dels arbres fent que els carrers siguin intransitables. 

Des de Ciutadans també posen el focus en la inseguretat nocturna a la zona: "pateixen l'absència de llum amb fanals que no funcionen o que directament no estan instal·lats". Assenyalen que a la "situació crònica de la zona" s'hi afegeixen les obres per enderrocar l'edifici dels cinemes El Punt. "Les poques mesures de seguretat respecte a l'extracció de l'amiant amb tanques sense fixar i amb accés llibre dels sacs amb amiant posen en perill la salut dels veïns".

La plataforma de veïns va denunciar aquesta qüestió a les xarxes socials. Sobre aquest tema, la regidora d'Urbanisme de l'Ajuntament, Eulàlia Mimó, va explicar al TOT que que l’empresa que s'encarrega del desmuntatge "és l’empresa autoritzada per la Generalitat per treballar amb amiant i que disposen d'una llicència d'enderroc". Pel que fa a l'àmbit documental, la regidora explica que a l’Ajuntament ho tenen tot en regla i que es va fer una inspecció el dijous passat "on no es va observar res irregular". 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.