Ciutadans exigeix que el govern local adopti mesures per millorar l'atenció als CAP

El grup municipal de Ciutadans a Cerdanyola del Vallès ha emès un comunicat en el qual exigeix al govern local del PSC que adopti les mesures necessàries per millorar el servei de l'Atenció Primària dins les seves competències.

La portaveu de Ciutadans a l'Ajuntament de Cerdanyola, Sonia Rodríguez ha demanat al govern de la ciutat que implementin la moció aprovada al ple del mes de setembre, a proposta de Ciutadans, per la qual es demanava al govern de la Generalitat i al Departament de Salut que habilitessin "els mitjans tècnics i econòmics necessaris per poder atendre totes les visites i cobrir les necessitats dels ciutadans", tal com apunten des de la formació taronja.

Rodríguez destaca que és "urgent donada la situació actual" agreujada pel que considera una inacceptable manca de mitjans i professionals. La portaveu de la formació assenyala que durant els últims anys, s'han vist reduïts "els serveis que oferien els diferents CAPs de la ciutat". Això, assegura, "deriva en un servei pitjor pels ciutadans". Rodríguez també remarca que Ciutadans està compromès amb "uns bons serveis públics, especialment el sanitari, en una situació tan dramàtica com la deriva de la pandèmia de la Covid-19".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.