Ciutadans presenta una cinquantena de propostes a la Taula per la reconstrucció

La formació taronja assegura que cal trobar el consens per definir les mesures per pal·liar la crisi

El grup municipal de Ciutadans a Cerdanyola del Vallès ha destacat en un comunicat que han presentat "50 mesures econòmiques i socials" a la Taula de Treball per la Reconstrucció de Cerdanyola del Vallès. La Taula està formada per membres del govern, tècnics de l'Ajuntament, partits polítics, entitats i col·lectius socials i econòmics.

La portaveu de Ciutadans, Sonia Rodríguez assenyala que "és fonamental arribar a un acord ampli i transversal per adoptar les mesures mecessàries en tots els àmbits per ajudar als ciutadans". En aquest sentit, assegura que ofereixen al govern el seu suport "per arribar al consens que els ciutadans sol·liciten en aquests moments tan complicats"

En referència a la Taula de Treball, la formació taronja demana al govern municipal del PSC que "estigui a l'altura en aquest moment, amb capacitat d'adoptar mesures de l'oposició i els agents socials de Cerdanyola". Ciutadans assegura que han presentat 50 mesures en aquesta Taula de Treball, entre les quals hi ha "implementar els treballs del Pla Local d'Habitatge i dotar-lo econòmicament, així com ampliar el paquet d'ajudes a tots els ciutadans afectats per les conseqüències de la Covid-19". En l'àmbit econòmic proposen "reduir taxes com la d'escombraries, així com establir exempcions i permetre el pagament fraccionat dels mateixos".

Més info: Es posa en marxa la "Taula per a la reconstrucció social i econòmica de Cerdanyola del Vallès"

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.