Ciutadans vol impulsar una modificació de llei per eliminar el tribut metropolità

Ciutadans ha anunciat que, si a arriba al Govern de la Generalitat, impulsarà aquesta modificació

Si Ciutadans arriba al Govern de la Generalitat, impulsarà una modificació de la Llei 31/2010 de l'Àrea Metropolitana de Barcelona amb l'objectiu d'eliminar el tribut metropolità. Així ho ha anunciat la portaveu de la formació a Cerdanyola, Sonia Rodríguez.

En un comunicat, Ciutadans explica que la iniciativa de modificar aquesta llei "anirà acompanyada de mesures que permetin finançar l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) perquè la redistribució econòmic dels diners sigui més transparent, justa, equitativa i eficient".

Sonia Rodríguez assegura que la proposta permetrà "millorar de manera quantitativa i qualitativa el transport de la zona 1 sense pujar els impostos a la ciutadania". A més, la portaveu del partit a Cerdanyola explica que proposaran fer una auditoria independent anual sobre els serveis prestats i l'activitat que s'ha dut a terme.

Sobre la modificació de llei que vol impulsar Ciutadans, Rodríguez destaca que contempla "l'eliminació de la sobredimensió de les administracions públiques i com a conseqüència els càrrecs de confiança generats pels partits independentistes, PSC i Comuns, que repercuteix directament en la butxaca del conjunt de la ciutadania".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.