En Comú Podem aposta per una campanya virtual centrada en les preocupacions de la ciutadania

En Comú Podem posarà en marxa una campanya telefònica per realitzar trucades als votants

Els membres d'En Comú Podem, amb el cerdanyolenc Isaac Martínez Marcó en el número 28 de la llista, s’han compromès a no fer actes, ni mítings amb assistència de públic presencial i, per això, comencen una campanya centrada a contactar amb l’electorat des de casa.

"Hem treballat per tal de fer una campanya segura alhora que es mobilitza a inscrits i inscrites per tal de fer a Jessica Albiach la primera presidenta de la Generalitat i fer possible un govern d’esquerres que faci fora a la dreta més xenòfoba, racista i masclista que hem tingut mai a Catalunya", expliquen des d'En Comú Podem

El lema de campanya triat, “El canvi que Catalunya mereix”, vol posar de manifest que "Catalunya mereix un Govern que es preocupi de
la seva ciutadania i la protegeixi davant la crisi econòmica derivada de la Covid-19. Un Govern que sàpiga gestionar posant a la ciutadania al centre com ja hem demostrat a Barcelona i als Ministeris amb carteres d’Unidas Podemos i En Comú Podem", afirmen. 

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, participarà en sis actes de la campanya, que també comptarà amb la presència de Pablo Iglesias, vicepresident segon i ministre de Drets Socials i Agenda 2030; Manuel Castells, ministre d’Universitats; Yolanda Díaz, ministra de Treball i Economia Social; Irene Montero, ministra d’Igualtat; i Alberto Garzón, ministre de Consum.

En el context de pandèmia, En Comú Podem posarà en marxa una campanya telefònica per realitzar trucades als votants, "escoltar les seves preocupacions i mobilitzar el vot". L'objectiu és realitzar fins a 10.000 trucades al llarg de les pròximes dues setmanes. 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.