Consulta del cens electoral per a les eleccions autonòmiques del 12 de maig

Es pot consultar al portal web municipal de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès fins a l’1 d’abril

Des d'aquest dilluns 25 de març i fins a l'1 d'abril, el cens electoral per a les eleccions al Parlament de Catalunya del 12 de maig, està exposat al públic, a l’OAC i al portal web municipal de l’Ajuntament. La consulta es pot fer telemàticament a través del portal web municipal o també a l'Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) en els dies laborables del període estipulat.

Més info: Aragonès convoca eleccions anticipades al Parlament de Catalunya

Les reclamacions s'han de presentar presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, fins a l’1 d’abril, des de les 8:30 fins a les 14:00 hores. Les atencions presencials a l'OAC, per evitar temps d'espera superiors, són preferiblement amb cita prèvia, que es pot sol·licitar en aquest enllaç. També es poden presentar telemàticament les 24 h del dia, si es disposa de certificat digital, a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament.

 El cens que s’exposa és vàlid per a les eleccions autonòmiques del pròxim mes de maig i es va tancar l'1 gener d’aquest any.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.