Consulta si t'ha tocat ser a una mesa electoral per les eleccions europees del 9 de juny

En les eleccions al Parlament de Europa podran exercir el seu dret a vot 43.700 cerdanyolencs

El dissabte, 11 de maig, es va celebrar el ple extraordinari per escollir els ciutadans i ciutadanes del municipi majors de 18 anys que faran les funcions de president, vocal o suplent a les meses electorals del comicis al Parlament Europeu el pròxim 9 de juny.

La regidora de més edat dels assistents, la regidora Pilar Adell, va ser l’encarregada d'activar el programari que va escollir les persones que formaran part de les meses electorals. En les eleccions al Parlament de Europa del 9 de juny podran exercir el seu dret a vot 43.700 cerdanyolencs.

L'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès disposa d'un espai eleccions al web municipal en què es pot consultar el cens electoral, les seccions censals, un històric amb els comicis celebrats a la ciutat i el dia de les eleccions, es podrà accedir al programa que farà el seguiment dels comicis a la ciutat.

 

Quan ho notificaran?

Els ajuntaments fan el sorteig per elegir els ciutadans que formaran part de les meses electorals. Tenen cinc dies per fer-ho. En els tres dies següents al sorteig, es notifica als ciutadans que els ha tocat ser membres de mesa i entregar-los la documentació necessària.

Un cop notificats, els ciutadans designats tenen un màxim de set dies per presentar al·legacions per evitar ser membres de mesa. Ho han de fer davant les juntes electorals de zona. Les al·legacions s'han de resoldre en cinc dies.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.